Június 30-án tovább folytattuk a munkát Debrecenben.

 

Projektünk partnereit közös brainstormingra invitáltuk debreceni műhelymunkánk második napján.  Az őszi „Művelődés hete” – programsorozathoz kapcsolódó felnőttképzési standok kialakítása és a jövőbeli tanulmányutak egyeztetése volt az elsődleges feladatunk.

A stand formai és tartalmi felépítése és a koordinátorok kiválasztása mellett meghatározásra kerültek a standok nevei is. 4 stand kialakításában egyeztek meg a projekt résztvevői: Tanulás Felvidéken, Tanulás Kárpátalján, Tanulás Erdélyben, Tanulás Magyarországon. A standok helyszíneként a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarát választották. A dekorálásért és az egységes kialakításért is külön felelősöket választottak a projekt team tagjai. Külön megvitatták a standok történő látogatói aktivizálásnak módszereit is, emellett megtervezték a standok területén szervezendő napi programokat.

A műhelymunkát a stand koordinátorok kiválasztásával és egy online check-lista létrehozásával zárták, emellett megvitatták az őszi tanulmányutak és műhelymunkák időpontjait is a résztvevők.

 

Dátum: 2018. június 30.