A Nullpont Kulturális Egyesület projekt team csapata közösen indította a május hónapot.

Egyesületünk minden hónap első péntekjén tartja szakmai indító megbeszélését. A májusi alkalmon a projekt szakmai vezetője Takács-Miklósi Márta és a projekt menedzsere Márkus Edina értékelte az előző hónapok eredményeit. A résztvevők előtt álló és már lezárt feladatok ismertetése mellett a szakmai együttműködések jelentőségét és a kapcsolati háló erősödését is kiemelték a projekt szakemberei. Sikeresnek értékelték az április hónapban tartott műhelymunkát és tanulmányutat Sárospatakon. Külön megvitatták a május végére szervezett HuCER 2018 konferencia programját, a projekt résztvevőinek szakmai bemutatkozása kapcsán fontos tudnivalókat.

Kiemelt témáik között szerepelt a kutatások lebonyolításával kapcsolatos kérdések megvitatása, a júniusi műhelymunka tervezése, emellett az első mérföldőre való készülés.
A partnerszervezetek visszajelzései és aktivitása is kiemelkedő volt március és április hónapban, így a résztvevők nyugodt szívvel tekintenek előre a május és június hónapban esedékes teendőkre.

Dátum: 2018. május 4.