Július hónapban sem maradhatott el hónapindító megbeszélésünk.

 

Rövid értékelést tartottunk júliusi értekezletünkön. Takács-Miklósi Márta, a projekt szakmai vezetője értékelte a júniusi műhelymunka eredményeit, Márkus Edina, egyesületünk elnöke, a projekt menedzsere pedig a kutatások jelenlegi helyzetét mutatta be. Kiemelte, hogy az eddigi eredményekről folyamatosan olvashatnak az érdeklődők a projekt honlapján is.

Az év első felében bőven voltak tennivalóink, hiszen több műhelymunka és tanulmányút áll mögöttünk, de a következő időszak is bővelkedik feladatokban. Júliusban műhelymunkát szervezünk Veszprémben, majd Pénzesgyőrbe és Pápára látogatunk tanulmányútra. Augusztusban főként a kutatásokra fogunk koncentrálni, hiszen kérdőíves vizsgálatunkat 4 országban párhuzamos folytatjuk.

Természetesen az őszi feladatok tervezésére és előkészítésére is előretekintett a projekt team csapatunk. Szeptemberben Gyulára és Dobozra látogatunk egy újabb tanulmányút keretében. Október első hetében tartjuk Tanulási Fesztiválunkat Debrecenben, majd a hónap végén Egerbe és Egerszalókra látogatunk egy újabb műhelymunka, majd tanulmányút keretében.

Dátum: 2018. július 9.