Harmadik műhelymunkánkat tartottuk.

Az EFOP-5.2.2-17 Transznacionális együttműködések „Tanuló közösségek és társadalmi átalakulás: kelet-közép-európai tapasztalatok” című pályázatunkhoz kapcsolódóan május 22-23. között szerveztünk műhelymunkát partnereinkkel közösen Egerben.
A kétnapos találkozón több téma is napirendre került.
Takács-Miklósi Márta szakmai vezető és Szabó József projektmenedzser foglalta össze az elmúlt hónap eseményeit, értékelték a lakiteleki műhelymunka eredményeit.
A résztvevők képes élménybeszámolót láthattak az áprilisi debreceni és budapesti tanulmányutakról. A műhelymunkán ismét közös brainstormingot tartottak az őszi tanulási fesztivál előkészítése kapcsán.
Emellett a kutatási zárójelentés eredményeiről is beszámoltak a projekt vezetői, majd közös értékelést tartottak a partnerekkel az eredményekről.
Szeptember 20-21. között a Magyar Tudományos Akadémia Pedagógiai Bizottsága, a Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete és a Magyar Pedagógiai Társaság Debrecenben rendezi meg a XI. Kiss Árpád Emlékkonferenciát.
A műhelymunka keretében a jelentkezők konferencia előadásait is megvitatták, emellett a műhelymunka zárásaként a kisfilmek munkálatairól és jelenlegi készültségéről tartottak beszámolót a projekt vezetői. Legközelebb műhelymunka keretében szeptemberben találkoznak a projekt részvevői.